TENCUIALA MECANIZATA

OFERTA DE PRET
TENCUIALA PE BAZA DE IPSOS PENTRU APLICARE MECANIZATA - BM3 -BAULEITER

Pret oferta la gata (manopera si materiale) tencuiala mecanizata pe baza de ipsos



Singurul material(modalitate de lucru) care nu ii gasesc dezavantaje - pacat ca lumea nu stie prea multe despre aceasta metoda.

Avantaje:

- durata de aplicare foarte scurta (in comparatie cu metodele clasice) - ~200mp/8ore;
- consumul redus de materiale;
- precizia executiei (prin montarea coltarelor si a sinelor de ghidaj, se realizeaza o planei-tate mai exacta si mai precisa a peretilor);
- posibilitati multiple de finisare;
- se usuca uniform;
- prin metoda mecanizata, se realizeaza tencuiala si finisajul dintr-un singur strat (un strat de tencuiala mecanizata înlocuieşte 5 straturi tradiţionale pentru a ajunge la acelasi finisaj -sprit, grund, tinci si doua straturi de glet) ;
- dispare praful si mizeria, calitatea este incon-testabila, nu e nevoie de–o armata de meseriasi care sa tencuiasca cu mistria;
- proprietatile incontestabile ale ipsosului - elasticitate sporita (rezistenta mai mare la crapaturi), singurul material de constructii cu PH acid (imposibilitatea aparitiei mucegaiului si a igrasiei); regleaza umiditatea (fiind sanatos pentru corp);
- este mai fiabila decat cea clasica.


Oferta de pret la gata material/manopera:

Oferta suprafata 400 mp (de aici se calculeaza usor pentru orice suprafata)






PENTRU OFERTA DE PRET - PUTETI SA MA CONTACTATI la numerele de telefon, pe e-mail sau folosind formularul din josul paginii.
Transportul este gratuit in Bucuresti si jud. Ilfov. Livrarea in 24h de la primirea comenzii. La cerere se asigura manopera!.



Articole de referinta:


Finisaje fatada Baumit
Tencuiala mecanizata
Sapa autonivelanta
Promotii
Manopera
Glet de ipsos Fino Bello




Pulbere de culoare alba cu granulatie de 0-1mm, pe baza de ipsos, carbonat de calciu, var si aditivi.
Utilizare:
Produsul se aplica mecanizat si se utilizeaza ca mortar pe suprafete interioare din ipsos, beton, B.C.A, mortar de ciment in cladiri civile si industriale. Se utilizeaza le tencuieli interioare fara umezeala excesiva, putand fi aplicat in strat de pana la 2-3cm.
Unelte:Masina de tencuit.
Curatire se face cu apa imediat dupa folosire.
Pregatirea suprafetei
Suprafata de baza trebuie sa fie stabila, fara urme de praf, eflorescente sau grasimi, plane, uscate (max. 4% umiditate), hidroizolate. La aplicarea pe beton si la tavane se vor amorsa peretii si tavanul. Se monteaza canturile protectoare la colturi si se aplica o protectie de folii si banda adeziva pe usi si ferestre. Canalele cablurilor electrice, acolo unde se intalniste betonul cu B.C.A, caramida sau lemn, se vor arma cu plasa de fibra de stica cu o lungime si latime de minim 10cm mai mare decat suprafata care trebuie armatta pentru evitarea aparitiei fisurilor. Suprafetele puternic absorbante se vor grundui/amorsa.
Mod de utilizare
Cu aplicare manuala:
Produsul se prepara prin presararea usoara a pulberii in ~50%apa(indicat 10 litrii apa la 20kg produs);dupa 2-3 minute se amesteca pana la obtinerea unei paste omogene.
Cu aplicare mecanizata:
Se porneste masina de tencuit prima data cu apa, se spala furtunul de lucru, apoi mortarul se introduce in masina de tencuit; se regleaza cantitatea apei dozate pentru a obtine pasta de mortar si se porneste tencuirea. Aplicarea produsului se face mecanizat intr-un strat cu grosimea maxima de 2-3 cm .
Pasta obtinuta este utilizabila ~3ore de la preparare. Suprafetele devin practicabile dupa 24 de ore.La temperaturi joase timpul de intarire se prelungeste. A nu se utiliza la temperaturi sub 5C, Pentru a evita aparitia fisurilor NU se expune la uscare rapida si/ sau inghet.
Conditii de lucru
Temperatura de aplicare +5C....+35C
Umiditatea relativa a aerului: max. 70%
Date tehnice
Consum specific orientativ
3-12kg/m2 in functie de grosimea stratului
Proportia amestecului: 10 litrii apa la 20kg
Timp de punere in opera: 3ore
Timp de dare in exploatare: 24ore
Granulozitate 0-1mm
Clasa combustibilitate: C0
Produsul nu este realizat din materiale toxice sau radioactive. Elementele componente nu se afla pe lista substantelor concerigene sau a celor potential cancerigene pentru om conform ordinului Ministrului sanatatii nr. 1957/1995
Ambalare
Saci peliculizati de 30kg
Garantie
12 luni de la data fabricatiei
Conditii de garantie: produsul se va pastra pe palati de lemn, in ambalajul original, nedisigilat, la loc uscat, ferit de inghet sau caldura excesiva.


Tencuirea mecanizata se aplica pe orice strat suport, atat la finisajul fatadelor cat si a interioarelor. tencuielile mecanizate prezinta urmatoarele avantaje: • productivitate ridicata (150 - 200 mp/8 ore) • consumuri reduse de material • calitate si omogenitate garantate prin control industrial • posibilitati multiple de finisare suportul trebuie sa fie uscat, desprafuit, sa nu prezinte desprinderi, exfolieri sau eflorescente, sa nu fie inghetat, sa aiba capacitatea portanta necesara. temperatura aerului si a stratului suport trebuie sa fie peste +5 grade c pe durata aplicarii si a prizei. amestecul mortarului uscat cu cantitatea optim dozata de apa si aplicarea pe perete sau pe tavan a tencuielii se face cu echipamentul specializat pft. din presiunea de aplicare si reglajul pistolului de spritare se poate controla grosimea stratului de mortar aplicat. operatiunile ulterioare de prelucrare a tencuielii sunt manuale.

PENTRU OFERTA DE PRET - PUTETI SA MA CONTACTATI la numerele de telefon, pe e-mail sau folosind formularul din josul paginii.
Transportul este gratuit in Bucuresti si jud. Ilfov. Livrarea in 24h de la primirea comenzii. La cerere se asigura manopera!.



Articole de referinta:


Finisaje fatada Baumit
Tencuiala mecanizata
Sapa autonivelanta
Promotii
Manopera
Glet de ipsos Fino Bello